Blog: Ik wil SPUNK

7 januari 2019

2018 Was in veel opzichten een bewogen jaar.
Op 20 november 2017, de geboortedag van mijn vader, ben ik Mevrouw Nilsson coaching en communicatie officieel gestart. Na het treffen van de nodige voorbereiding heb ik in februari van 2018 met een heel goed gevoel en vol vertrouwen mijn baan als bestuurssecretaris opgezegd en de sprong in het diepe gewaagd. Voor iemand die haar hele leven gewend is de controle te houden en vaak veiligheid te verkiezen boven vrijheid, best wel een ding, zeg maar.Ik mag terugkijken op een mooi en  dynamisch jaar waarin ik heel veel nieuwe dingen heb ondernomen.Het was het jaar waarin we Broebels hebben gespeeld. Onder het motto: minder denken en meer doen, heb ik mezelf een uitdaging gegeven met Broebels. Een persoonlijke en pure theatervoorstelling over de relatie tussen moeder en dochter,  pijn en verdriet uit het verleden, en over hoe we soms langs elkaar heen communiceren. Allemaal met de beste bedoelingen. Ik ben blij dat ik heb toegegeven aan mijn impuls om dit samen met Ann en Anneke te maken want dit had ik voor geen goud willen missen. De serie voorstellingen is afgerond maar het project Broebels is voor ons nog niet klaar. Wordt vervolgd…

In het proces dat aan Broebels vooraf ging, is mij heel veel duidelijk geworden over mijzelf. Wie ben ik in de kern en wie ben ik onder invloed van allerlei factoren in mijn leven geworden? Interessant, vaak confronterend maar bovenal verhelderend. Nooit gedacht dat de overtuigingen die je als kind opdoet over jezelf en over de wereld om je heen zo’n impact kunnen hebben in het nu.

Naast een eigen bedrijf, een theatervoorstelling, veel nieuwe contacten en hernieuwde contacten met oude bekenden, heeft dit proces er toe geleid dat ik nu met trots mijn eerste nieuwsbrief schrijf. Een beetje impulsief en niet perfect. Dat heb ik lang genoeg nagestreefd. En zoals je al kunt raden, die perfectie ligt toch altijd buiten bereik, want het kan altijd net een tikkie beter of efficiënter. Dus….

Leuk dat je de tijd en moeite neemt om deze nieuwsbrief te lezen en wie weet tot de volgende Spunk.

Om de website te optimaliseren, wordt gebruik gemaakt van cookies. Zie cookieverklaring voor meer informatie. Verdergaan betekent accepteren. Cookie verklaring.     ACCEPTEER