e-learning ik adem dus ik ben

In de online training “ik adem dus ik ben” laat ik je in eigen tijd en tempo kennismaken met de verschillende niveaus waarop de ademhaling werkt: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
In deze e-learning zijn verschillende inzichten en methodes geïntegreerd. Een stukje medische wetenschap, NLP, transactionele analyse, mindfullness, balance breathing. En de persoonlijke ervaringen van de maker zelf.

De training bestaat uit vier modules en begint met feitelijkheden en wetenswaardigheden over ademhaling: “adem in, adem uit”.

In de tweede module staat het denken centraal: “ik denk dus ik ben”. Wat is de invloed van je gedachten?

De derde module gaat over emoties en gevoel in relatie tot ademhaling: “ik voel dus ik ben”.

Tot slot in de laatste bonusmodule nog meer handige tips en praktische oefeningen waarmee je iedere dag zelf aan de slag kunt. “Ik doe dus ik krijg meer ademruimte”.

Met je persoonlijke inlogcode heb je zes maanden de tijd om aan de slag te gaan.

Resultaat: bewustwording en meer ademruimte!

Over de e-learning “ik adem dus ik ben


Ik heb de e-learning cursus van Josje doorlopen en deze heeft me erg goed geholpen. Er zijn 4 deelmodules die allemaal waardevolle en behapbare informatie bevatten, vaak verduidelijkt door illustraties of korte filmpjes.. De oefeningen worden goed uitgelegd en zijn goed uitvoerbaar thuis. De e-learning heeft me waardevolle inzichten gegeven en door de oefeningen dagelijks te doen voel ik me meer ontspannen.Stephan Neeten, receptie- en bookingmanager

Ja, ik wil graag de e-learning volgen

Om de website te optimaliseren, wordt gebruik gemaakt van cookies. Zie cookieverklaring voor meer informatie. Verdergaan betekent accepteren. Cookie verklaring.     ACCEPTEER