groepsprogramma: Nieuw licht op gewicht, stop emotioneel eten

nieuw licht op gewicht: stop emotioneel eten

Wil je lekkerder in je vel zitten, meer energie en een gezonde relatie met voeding…?

Mevrouw Nilsson | coaching en communicatie biedt het programma Nieuw licht op gewicht (stop emotioneel eten) aan. Dit is een programma ontwikkeld door HeartMath waarin de natuurlijke ritmes van het lichaam centraal staan In vijf tweewekelijkse bijeenkomsten ga je aan de hand van een werkboek en coaching je eetpatroon beter managen. In een klein groepje van max 6 deelnemers leren van en met elkaar.

De oefeningen die we gaan doen zijn heel eenvoudig en overal toepasbaar. In twee maanden krijg je met behulp van het werkboek en hartcoherentie-oefeningen meer inzicht in je eetpatronen, leer je je stressreacties te managen en je rustiger te voelen.

Het programma wordt ondersteund met een Inner Balance Trainer. Dat is biofeedback apparatuur (oorsensor).
Je kunt jezelf dus niet voor de gek houden 😉 en de techniek wordt zo een vanzelfsprekend onderdeel van je dagelijks patroon.

Deelnemers aan de training:

  • ervaren dat ze gedrag positief kunnen veranderen en herkennen; wat zet mij aan om te gaan eten?
  • leren eenvoudige en praktische technieken om stressreacties te managen en positieve emoties te activeren
  • ontdekken de intelligentie van je hart en leren hoe je de kracht van je hart kunt activeren en inzetten
  • weten hoe te switchen van emotioneel eten naar intuïtief eten

Doe je mee?

We starten op 22 september in Gemeenschapshuis In Kepél.
Tweewekelijks vijf woensdagen van 19:00 tot 21:00 uur.
De investering bedraagt 249,00 inclusief werkboek

Bij aanmelding vóór 12 september, krijg je bovendien een gratis sessie holistic pulsing aangeboden t.w.v. 49,00.


    Ja, ik wil een keer per maand de digitale flessenpost SPUNK in mijn mailbox ontvangen.
    Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken volgens de privacyverklaring.

    Om de website te optimaliseren, wordt gebruik gemaakt van cookies. Zie cookieverklaring voor meer informatie. Verdergaan betekent accepteren. Cookie verklaring.     ACCEPTEER