Ik adem dus ik ben, ook online

Ik adem dus ik ben… online programma voor ademcoaching en bewustwording 

Online ademcoaching in eigen tijd en tempo

Adem is essentieel voor ons leven en het fundament van de yogatraditie, meditatie en mindfulness. Topsporters zullen het belang van een goede ademhaling bevestigen. En creatieve processen verlopen als vanzelf op het moment dat je in flow bent. Als de adem, de energie stroomt.

Waarom dan niet gelijk bij de bron beginnen en met ademcoaching werken aan bewustwording en meer ademruimte, rechtstreeks met behulp van je eigen ademhaling?

In de e-learning “ik adem dus ik ben” onderzoek je in eigen tijd en tempo hoe het zit met jouw ademhaling, je innerlijke onrust, spanning en (onbewuste) stressfactoren. En hoe je hieraan kunt werken.
De ademhaling loopt als een rode draad door de training in de vorm van informatie over het ademhalingsproces, bewustwordings oefeningen en oefeningen gericht op verbetering van je adempatronen.

Word je bewust wat stress met je lijf en je gezondheid doet.
Leer je hoe je stress kunt bestrijden met behulp van je ademhaling.

Door de informatie, oefeningen en reflectieopdrachten ga je patronen bij jezelf herkennen. En ervaren dat je altijd een keuze hebt in de manier waarop je omgaat met je gedachten en emoties.

NLP master coach balans in denken, voelen en doen

Ademcoaching “Ik adem dus ik ben”

De online ademtraining is gebaseerd op verschillende inzichten en methodes uit de medische wetenschap, NLP, transactionele analyse, mindfullness, balance breathing, bio-energetica. En de persoonlijke ervaringen van de maker zelf

De training bestaat uit vier modules en begint met feitelijkheden en wetenswaardigheden over ademhaling: “adem in, adem uit”.
In de tweede module staat het denken centraal: “ik denk dus ik ben”.
Wat is de invloed van je gedachten?
De derde module gaat over emoties en gevoel in relatie tot ademhaling: “ik voel dus ik ben”.
Tot slot in de laatste bonusmodule nog meer handige tips en praktische oefeningen waarmee je iedere dag zelf aan de slag kunt.
“Ik doe dus ik krijg meer ademruimte”.

Dit alles in een mix van prettig leesbare tekst, audio, plaatjes en filmpjes.

“Waardevolle inzichten“ Ik heb de e-learning cursus van Josje doorlopen en deze heeft me erg goed geholpen. Er zijn 4 deelmodules die allemaal waardevolle en behapbare informatie bevatten, vaak verduidelijkt door illustraties of korte filmpjes. De oefeningen worden goed uitgelegd en zijn goed uitvoerbaar thuis. De e-learning heeft me waardevolle inzichten gegeven en door de oefeningen dagelijks te doen voel ik me meer ontspannen.Stephan Neeten, receptie- en bookingmanager
“Een aanrader“
De e-learning heeft me inzichten gegeven over de betekenis van ademhaling op verschillende niveaus en hoezeer dit samenhangt met mijn blik op de wereld. Deze mooie inzichten en de oefeningen geven waardevolle tools waardoor ik vanuit meer bewustzijn weer voluit adem…heerlijk! Aanrader dus! Yvonne Verstappen
“Super waardevol!”

Ik heb de e-learning Ik adem dus ik ben als heel positief ervaren. Hele prettig, korte, dus overzichtelijke e-learning met hele waardevolle info. Ik heb mooie inzichten gekregen en ik heb veel aan de ademhalingsoefeningen. Ik ben me veel meer bewust van mijn ademhaling en onderneem actie wanneer ik voel dat ik te hoog of te kortademig ademhaal.Marjolein Bastens, HR adviseur

“Goede balans tussen theorie en praktijk“
Zeer interessante e-learning die is ingedeeld in behapbare modules. Er zit een goede balans in theoretische informatie, praktische oefeningen, audio- en videofragmenten en (inzicht)vragen waardoor je zelf tot inzichten komt. De theorie zorgt ervoor dat je snapt waar je mee bezig bent, hoe ademen werkt en wat een bewuste ademhaling je kan brengen. Dit laatste ga je zelf ook ervaren! Kim Gooden

Ademen is meer dan ademhalen; het is energie: levend, helend en rustgevend.Bregje Sonnen, jeugd- en gezinsprofessional/ gezinshuisouder.

Resultaat: bewustwording en opties voor meer ademruimte

Met je persoonlijke inlogcode heb je minstens drie maanden de tijd om aan de slag te gaan in een beveiligde online leeromgeving. In de plus-variant zelfs zes maanden. In die tijd kun je zelf bepalen hoe lang je over een module doet. Je kunt dus optimaal gebruik maken van de kracht van herhaling. Door veel te oefenen, versterk je het gewenste effect.

Iedere module bevat een stukje theorie, oefeningen en zelfreflectie-opdrachten. Deze reflectieopdrachten samen vormen een mooi verzameldocument, je ontwikkelplan, om altijd op terug te kunnen grijpen.
Je ervaart zelf welke oefeningen of inzichten voor jou helpend zijn, en welke misschien minder.
Een aantal oefeningen is ook als audiofragment terug te luisteren.
Je hebt dus ook na afronding van de e-learning nog altijd profijt van je ontwikkelplan.

Door zelf te kiezen wat voor jou het beste werkt, neem je de regie.

Wil je nog meer opties? Doe dan een keer mee met een workshop.

Investering

Basis

[product id=”1474″]

Standaard

[product id=”2110″]

Plus

[product id=”2119″]

Praktisch

Beschrijving ademtraining

De verschillende modules zijn vanaf de start toegankelijk. Met je persoonlijke inlogcode kom je op het platform.

Als je de basis-variant hebt, volg je de training geheel in eigen tijd en tempo. De reflectieopdrachten maak je voor jezelf.

Bij de standaard-variant krijg je regelmatig feedback op je reflectieopdrachten van een gecertificeerd coach.
Heb je een stok achter de deur nodig, dan is deze optie wellicht meer geschikt voor jou.

De plus-variant is de meest uitgebreide. In 4 coachsessies, dat kan live in de praktijk van Mevrouw Nilsson | coaching en communicatie of online via een beveiligde beeldbelverbinding, ga je in gesprek over hetgeen je tegen bent gekomen. Jij bepaalt waar je het over wil hebben en waar je eventueel ondersteuning, begeleiding of juist extra uitdaging nodig hebt.

Waardering 

De e-learning wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,3

Locatie

De e-learning wordt aangeboden via Pluvo, een alles-in-één leerplatform.
Kies zelf het moment waarop je aan de slag gaat.
Met een persoonlijke inlogcode heb je een aantal maanden toegang tot het materiaal.

Live coaching (bij de plus-variant) is in de praktijk van Mevrouw Nilsson | coaching en communicatie. Tegen meerprijs ook coaching in Venlo of Roermond mogelijk.

De coaching kan ook prima online via Pluform, een professionele e-coach omgeving.

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze?

Wil je meer weten over ademcoaching, NLP coaching, hartcoherentie, holistic breathing, holistic pulsing, workshops en mijn werkwijze? Je bent van harte welkom in ‘de deftige kamer’ in Helden voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.