Samenwerking met partners

Alleen ben je sneller maar samen kom je verder.

Mevrouw Nilsson heeft een samenwerking met de volgende partners:

Een deel van het aanbod is ook te vinden op de website van de Academie voor Zelfherstel. Daar vind je alles wat je zelf op verantwoorde wijze kunt doen om gezond te blijven (preventie), sneller te herstellen na een ziekte, operatie of blessure en beter om te kunnen gaan met tijdelijke of chronische beperkingen en klachten. Zo wordt een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven bereikt. Kortom een schat aan praktische informatie, tools en inspiratie inzake bewezen effectieve interventies betreffende zelfzorg en zelfherstel.
Voor leden met een leuke korting.

BE TIME Leef jij NU? Of stel jij je leven uit tot later? Doe je wat je leuk vindt, waar je blij of gelukkig van wordt?
Echt geluk zit in jezelf. En om gelukkig te zijn moet je jezelf blijven ontwikkelen. Leer, groei, geniet en ontwerp je eigen geluk! Wacht niet tot morgen maar doe het NU.

BE TIME is een platform voor het creëren van je eigen geluk waar zzp’ers, ondernemers, bedrijven en organisaties een podium wordt geboden om hun diensten, expertise, kennis of producten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (BE PERSONAL), geluk (BE HAPPY), gezondheid (BE HEALTHY), en ontspanning (BE RELAXED) te presenteren. Door haar ervaring als communicatiedeskundige, helpt Bibi ze vervolgens om hun dienstverlening of bedrijf op de kaart te zetten.

Koert Hendriks Stress de baas

Koert Hendriks Stress de baas.
Koert Hendriks ondersteunt professionals en organisaties in de sector zorg en welzijn door middel van online stresspreventie. Koert heeft zelf jaren in de sector zorg en welzijn gewerkt, weet wat er speelt en waar je tegenaan loopt. Daarnaast gelooft hij in de kracht van preventie in combinatie met de voordelen van online coaching.
Speerpunten van zijn begeleiding zijn analyse, educatie en coaching. Het online programma “ik adem dus ik ben” wordt ook aangeboden via de academy van Koert